Harfa

Restavracija

Boštjan Pavli - HarfaDobra hrana je kot glasba, ki jo okusiš, je v kulinaričnem animiranem filmu Ratatouille dejal kuharski mojster Gusteau. V Harfi ne igramo na strune, temveč na dnevno sveža živila, ki jih v harmonične okuse sestavlja usklajen orkester devetih sodelavcev pod taktirko Boštjana Pavlija.

Želja skoraj vsakega ambicioznega kuharja je imeti svoj »orkester«, svojo restavracijo, kjer lahko pokažeš, kdo si in kaj znaš. Tudi Boštjan Pavli, lastnik in vodja kuhinje restavracije Harfa, si je tega od nekdaj želel.

Restavracija Harfa je svoja vrata odprla novembra, leta 2007. Recept za uspeh restavracije, je poleg vsakodnevnih, zadovoljnih gostov, potrdilo tudi priznanje »Izbor kakovosti v Ljubljani«, ki ga za doseganje visokih standardov ponudbe, kakovost storitev in urejenost gostinskega lokala podeljuje MOL turizem Ljubljana in ga je restavracija Harfa prejela vsa leta, od leta 2010 naprej, v kategoriji vrhunskih restavracij.

Vsekakor se lahko pohvalimo, da smo v letu 2019 prejeli priznanje Gault&Millau Slovenija in se s tremi kapami uvrstili med najboljše in s tem v slovensko izdajo svetovno priznanega kulinaričnega vodnika za leto 2020, 2021 in 2022.

Posebno priznanje za nas in potrditev, da smo na pravi poti je podelitev MICHELIN Plate Slovenija, ki smo jo prvič prejeli junija 2020. Da ostajamo med najboljšimi, steno restavracije krasi tudi prejet MICHELINOV znak v letu 2021 in 2022. Prestižno priznanje na katerega smo upravičeno ponosni.

Boštjan Pavli je ponosen na svoje osebje in svoje jedi, odkrito zelo ponosen pa je tudi na Harfino kuhinjo.

Obiščite nas, prepričali vas bomo.