Harfa

A’la carte

HLADNE PREDJEDI

Tris morskih predjedi Harfa
Tris mesnih predjedi Harfa
Goveji carpaccio na gobovi solati s pinjolami
Hobotnica v solati
Tuna z algami arame in gorčičnimi semeni
Bufalo mozzarela na pesini posteljici
Pašteta Harfa

JUHE


Tartufina juha
Paprična juha
Šefova dnevna juha

TOPLE PREDJEDI


Črna rižota s sipo in pečenim paradižnikom
Tartufin pire s popečenimi kapesantami in lososovimi ikrami
Špageti s hobotnico, artičokami in olivami
Fuži arabiatta s čilijem
Fini rezanci z jastogom
Domači ravioli z jurčki in gosjimi jetri
Peclji s telečjim mesom in tartufi
Riževi njoki z vrtno zelenjavo in veganskim sirom
Črni bio riž s kraljevimi kozicami in špinačo
Mehko kuhana ajdova polenta z dušenim zeljem in pšeničnim drobljencem
Zamenjava testenin:
(kamutove testenine, pirine testenine, širitaki testenine brez ogljikovih hidratov)

GLAVNE JEDI

Mesne jedi
Račje prsi v pomarančni omaki s čokolado
Pljučni medaljon v izbrani omaki s prilogo
Biftek v izbrani omaki s prilogo
Jagenjček v timijanovi omaki
Telečji hrbet v izbrani omaki s prilogo
Piščančje rezine na solati s češnjevim paradižnikom in mladim sirom
Eksotično meso v izbrani omaki s prilogo

Morske jedi
Brancin, orada, zobatec, kovač, romb – na žaru ali v soli (kg)
File bele ribe na izbrani prilogi
Hobotnica v buzara omaki na mehko kuhani polenti
Morska žaba na žafranovi rižoti s tartufi
Tunin file z zelišči na izbrani prilogi

SOLATE


Sezonska solata

SLADICE


Tortica Harfa
Kombinacija sladic Harfa
Domač sladoled (kepica)
Ostale sladice (zavitek, pena, pana cota, creme brulee)